Covid-19 - Chapterets aktiviteter for 2020

01_Roger_Torseth
H.O.G. Chapter 5 Trondheim

Covid 19 - Chapteret aktiviteter for 2020 

Covid-19 - Chapterets aktiviteter for 2020

Viser til e-post sendt den 12. Mars vedr at chapteret avlyser/utsetter alle nært kommende organiserte aktiviteter.

På grunn av den pågående korona-pandemien og med bakgrunn i myndighetenes pålegg og anbefalinger, må vi dessverre avlyse eller utsette alle organiserte aktiviteter til og med 15. Juni.
Dette gjelder alle organiserte arrangement med flere enn 5 personer der man ikke kan holde min 2 meters avstand til hverandre, samt kan gjennomføre nødvendige smittverntiltak fortløpende. 

 For vårt chapter gjelder dette:
  • Open House (avlyst i hele Europa. Det hadde ikke blitt noe i år uansett uten Dealer)
  • 1. Mai-tur
  • Safe Rider Skills
  • Førstehjelpskurs (dette var opprinnelig utsatt fra mars til april)
  • Torsdagsturer
  • Pubkvelder
  • Fysisk møtevirksomhet
  • Chaptertur 2020 (se merknad under)

Merk at dette gjelder alle våre organiserte arrangementer, hva den enkelte foretar seg på sin fritid er opp til hver og en. Vi må allikevel unngå å invitere på privat initiativ på chapterets sider og grupper da dette fort kan betraktes som organisert virksomhet. Vi må også unngå å bruke chapterets sider og grupper til å legge ut bilder og info om turer som pågår, av samme årsak.

Vi oppfordrer allikevel alle til å benytte motorsykkelen sin mye i sommer, og selv på eget initiativ arrangere venneturer som er innenfor myndighetenes pålegg og anbefalinger (maks 5 pers sammen og med nødvendige smitteverntiltak etc når det er sosial samling) sånn at vi kan opprettholde det gode samholdet! Selve MC-kjøringen gir ingen utfordringer i så måte.

 Chaptertur 2020

Det ser ut til at også dette arrangementet ryker, men vi venter til første uka i mai med å avlyse. Det blir et eget møte i turkomitéen om dette. Dette etter at myndighetene er forventet å komme med oppdateringer rundt den 1. mai. Det er lagt ned mye arbeid i denne turen og det er en bra tur, velger vi å avlyse turen i år ligger det an til at vi med det samme om-booker den samme turen til neste år. Oppdatering kommer.


Håper alt er bra med dere, og ønsker alle en riktig god sommer

Roger Tørset
Director
H.O.G. Chapter 5 Trondheim 

Chaptertur 2020 avlyst
National Rally 2020 avlyst

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.trondheim.hog.no/