Jubileumsfest 26. Mai 2018

unnamed-_20180604-181236_1

HOG Chapter 5 Trondheim feirer 25 års jubileum! 

HOG Chapter 5 Trondheim er i 2018 inne i sitt 25-års jubileum etter stiftelsen. Chapteret ble offisielt stiftet den 26. Mai 1993. Et slikt jubileum må selvfølgelig feires og chapterets oppnevnte festkomité har jobbet iherdig siden i fjor høst med å planlegge denne feiringen. Resultatet kulminerte i en super jubileums ride-out til Råkvåg og jubileumsfest i HOG House den 26. Mai, samt produksjon av flotte jubileums-T-skjorter og patcher. 

 Tidlig lørdag morgen den 26. startet ride-out fra Harley-Davidson Trondheim. Avgang sharp kl 9 med retning ferjeleiet Flakk. Allerede på første etappe stod det medlemmer og andre på broer og i veikanten, tok bilder og veivet. Det er nok et bra skue det å se ei lang rekke med HD'er. Det var 54 sykler og 71 personer på turen.
Ferja over til Rørvik og Fosen stod klar og vi var raskt over. Litt småkaldt og disig fra morgenen av men det ble fort erstattet med sol og varme. Kjøreturen gikk videre via Hasselvika og Fevåg, dette er en fantastisk kjørevei for MC! I Råkvåg klarte våre eminente Road Captains å stable alle syklene inn på den trange plassen til Brønner. Vi satte oss på brygga og fikk servert nydelig fiskesuppe i varmt og deilig vær. Med oss hadde vi også deltakere ifra andre norske chapter, de så ut til å kose seg veldig bra.

Retur til Trondheim igjen, strakeste veien til ferjeleiet Flakk. Vel over fjorden tok vi en omvei tilbake til utgangspunktet, vi ønsket å vise oss frem og kjørte derfor forbi Solsiden, gjennom sentrum og videre retning Dealer med hele ekvipasjen. Tenker dette laget både fesjå og bulder! Hos Dealer ble vi tat imot av enda flere langveisfarende gjester som skulle være med på jubileumsfesten om kvelden.


 Utpå kvelden brygget det opp til storfest i HOG House. Været var med oss utover kvelden og mange tok seg en kald en utendørs til å begynne med. Inne var det rigget for levende musikk samt langbord til bespisning. Komitéen hadde gjort en utmerket jobb i forkant! Chapterets eminente kokker hadde også jobbet flere dager i forveien med å forberede maten. Et sted mellom 110-120 personer møtte til slutt og alle så ut til å ha det bra.

Prikken over i-en for jubileumsfesten var at vi fikk gjester også fra andre norske chapter. Oslo, Sørlandet, Østfold (dealer), Nord-Vest og Rogaland stilte opp med deltakere. Selveste Ass. HOG Manager Rune Samnøy kom også.

Det ble holdt taler, med innlegg om oppstarten vår, historien frem til nå samt det flotte samarbeidet mellom Dealer og Chapter.

Kvelden ble en kjempesuksess med stor trivsel og godt humør, god mat og drikke og flott musikk! Flotte tilbakemeldinger fra våre langveisfarende gjester har vi også fått.


Det er mange som skal takkes for at denne dagen ble så helt utrolig bra!

Først og fremst alle deltakere, egne medlemmer og besøkende fra andre chapter, som gjorde dagen minneverdig.

Et sånt arrangement ordner seg ikke selv, en stor takk til Road Captains som ledet ride-out og arrangementskomitéen for jubileumsfesten!

Road Captains for ride-out til Råkvåg:
Per Anders Lein (Head), Bodil Lenes, Jan Idar Smedhaug, Tor-Arne Bakken, Johnny Dybedal, Lars Kringhaug, Terje Brudeskar Hoel, Jon Olav Holan, Bjørn Helmersen og Kjell Arne Reisch,

Arrangementskomitéen for jubileumsfesten:
Geir Melbye (leder), Anne Carine Smedhaug, Ole Andreas Gjellan, Helge Håheim, Eva Johansen og Tor-Arne Bakken.

Arrangementskomitéen ble supplert av mange hjelpere, stor takk til dem også:
Kristel Johansen, Inge Ophaug, Tone Kristiansen, Leif Roger Guttelvik, Tone Daaland, Bjørn Atle Daaland, Jan Idar Smedhaug, Eva Løvseth, Marit Melby, Svein Tønnesen, Anita Gjellan, Arnt Ove Husa, Siw og Tore Busch.

Ole Andreas og Helge stod forøvrig for de kulinariske opplevelsene på fatet!

Håper alle er husket her! 


Tusen takk og gratulerer med jubiléet!

Roger Tørset
Director
H.O.G. Chapter 5 Trondheim 

LOH-tur 16. juni 2018
Fellesturer til National HOG Rally Stavanger

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.trondheim.hog.no/