Featured 

Roger Tørset - desember 2017

Roger-Trset_512

Julehilsen fra H.O.G. Chapter 5 Trondheim 

God Jul og Godt Nytt år!

Kjære HOG-venner!


2017 er snart på hell, og jula ringes inn i dag. Julefreden senker seg og straks er det god mat, åpning av myke og harde pakker, og vi håper at alle får en trivelig kveld og kommende juledager!

2017 har vært et svært begivenhetsrikt år med mange flotte turer og arrangement, og utenom dette et fantastisk National HOG Rally på Røros. Man kan trygt si at dette ble svært vellykket, og at vi kan være stolte av det vi har fått til. Rundt 1.000 deltakere, knallvær og veldig god stemning. I alt et treff vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra våre gjester på. Treffet ble avsluttet med et fantastisk og supert gjennomført Post Ride, med flotte naturopplevelser. Tusen takk til alle!

Rett etter Røros-rallyet dro en del av oss over til USA på en 16-dagers "chapter-tur", nærmere bestemt Buffalo Bil Mountain Tour arrangert av Joyrides. 26 feriestemte medlemmer dro over dammen og hadde en fantastisk flott kjøreopplevelse i en veldig innholdsrik natur rundt omkring det meste av Rocky Mountains, samt mange fine kameratslige dager og kvelder.
For de som ikke hadde anledning denne gangen kan vi opplyse om at det kommer flere slike turer. Først ute er vår Dealer som vi arrangere en lignende tur.

Det har vært mange flere turer og begivenheter i år, ingen flere nevnt her men heller ingen glemt. Aktiviteten i HOG House har tatt seg brukbart opp og dette er gledelig. Foruten å kunne leie ut kun til oss selv vil vi for 2018 åpne for utleie også til andre. Info om dette kommer. 2018 vil som i dette året starte med juletrefest for barn! Siste kom selveste julenissen på besøk, og det kjørende på en Harley! Her inviterer vi alle barn som har en eller annen tilknytning til våre medlemmer. Ta gjerne også med en venn eller flere. Notér 6. Januar i kalenderen (invitasjon er sendt ut og påmeldingsfristen er 30. Desember)

Deretter vil det gå slag i slag utover våren og sommeren, og her vil jeg spesielt nevne chapterets jubileumsfest lørdag den 26. Mai i HOG House. Da feirer vi oss selv med at chapteret er hele 25 år! Activities Officers er allerede godt i gang med planleggingen.

National H.O.G. Rally 2018 er i Stavanger. Vi er allerede 80 påmeldte til denne begivenheten, men håper på enda flere.
Rally Coordinator og Director i Rogaland Chapter, Maiken Kvammen, ønsker oss hjertelig velkommen!

Husk betalingsfristen for treffavgifta den 31. Desember!


 Vi møter snart 2018 og våre ivrige offiserer og medlemmer har mange spennende og interessante aktiviteter under planlegging. Vi håper på stor deltakelse fra våre medlemmer i året som kommer!
Sola har nå snudd og vi får lengre og lengre dager, og snart er vi på veien igjen.
Først skal vi feire jula, slappe av og/eller ha festligheter i romjula, og vi skal avtakke det gamle året og ønske det nye velkommen på nyttårsaften.


På vegne av Chapteret og Dealer ønsker jeg alle våre medlemmer og venner ei Riktig God Jul og et fantastisk Godt Nytt Biker-år 2018!

Ride and Have Fun!Roger Tørset
Director

H.O.G. Chapter 5 Trondheim 

Medlemsmøte torsdag 15. februar 2018
H.O.G. Chapter 5 Trondheim inviterer til Juletrefe...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.trondheim.hog.no/