Varsel om utsettelse/innstilling av chapterets organiserte aktiviteter

01_Roger_Torseth

Varsel om utsettelse/innstilling av chapterets organiserte aktiviteter 

Norge og mange andre land er nå inne i en pågående korona-pandemi. Med bakgrunn i norske myndigheters tiltak for å stoppe spredning av Covid-19 og bidra til å opprettholde nødvendige helse- og omsorgstjenester, har vi i HOG Chapter 5 Trondheim besluttet å innstille organiserte aktiviteter inntil videre.


Allerede i går har vi fra sentral hold i HOG blitt anmodet om å utsette alle møter og samlinger som ikke er livsnødvendige. I dag den 12. Mars har Regjeringen avholdt pressekonferanse om nye tiltak, noe som beskriver alvoret i situasjonen.

Chapteret gjør ingen endringer i selve aktivitetsplanen pr nå men vi velger å utsette eller innstille nært kommende organiserte aktiviteter fortløpende i tråd med utviklingen og myndighetenes anbefalinger og/eller pålegg. Det er veldig viktig å påpeke at dette gjelder våre organiserte aktiviteter, hvordan hver og en av dere vil forholde dere til situasjonen er opp til dere men vi ber alle om å følge myndighetenes anbefalinger/råd/pålegg etc samt sunn fornuft.
  • Først og fremst innstiller vi lørdagsvaffel hos Big Twin Midt-Norge, butikken vil imidlertid holde åpent.
  • Director Meet i Drammen er utsatt på ubestemt tid. Dette er årets nasjonale møte der ledelsen i alle norske chapter samt alle norsk dealere møtes.
  • Chapterets førstehjelpskurs i uke 14 er utsatt på ubestemt tid, her fikk vi også sterk anbefaling fra kursholder om å utsette.
  • Øvrig kommende organiserte aktiviteter som ligger i aktivitetsplanen ligger uberørt inntil videre.

Det har vært spørsmål om chapterturen den 5.-7. Juni. Her ligger bestillingene inne hos overnattingsstedene og vi lar dette være uforandret inntil videre. Vi kan ikke spå hva som vil skje men vil avvente med å fakturere de påmeldte til vi har det klart om dette blir gjennomført.


Øvrige arrangement kommer vi tilbake til senere.
Til slutt vil jeg oppfordre alle til å følge myndighetenes tiltak. De gjør disse drastiske tiltakene for å begrense smitten slik at helsevesenet skal kunne klare å ha kapasitet til å behandle så mange som mulig. Blir toppen for høy vil det gi store utfordringer.

Er du frisk og ved god helse? Flott, men tenk på de med svakere helse.

Til sist, vi hamstrer da vel ikke? 


Ønsker dere alle det beste i den situasjonen vi er i nå!

Roger Tørset
Director

H.O.G. Chapter 5 Trondheim 

National Rally 2020 avlyst
LOH Medlemsmøte 26. Februar 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.trondheim.hog.no/